Voorstellingen


Dutch Entertrainment verzorgt centraal en decentraal bedrijfsmatig theater. Zo hebben wij een aantal acteurs die verschillende typetjes/ karakters kunnen vertolken op uw product-presentatie of bedrijfsfeest. Ook kunnen onze professionele improvisatie-acteurs met pianist een zware trainingsdag/ congresdag afsluiten met een improvisatievoorstelling die aansluit op de thematiek van de dag.

Vaak hebben zakelijke presentaties en events een droog karakter. Om de bezoekers van deze events te vermaken en te verrassen, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van ons ruime aanbod van karakter-acteurs. Van Mr. Bean tot een onhandige ober, van een 'zaken-bal' tot een schoonmaakster, alles is mogelijk. Deze types kunnen decentraal rondlopen, of zelfs centraal de dag aan elkaar praten. Ook kunnen zij een act toespitsen op het thema van de dag of het product dat u die dag wilt promoten.
-sluit extra informatie-

Deze voorstelling kan volledig in het teken staan van een jubileum, implementatie van nieuwe richtlijnen of conflicten op de werkvloer, maar kan ook ingezet worden ter gelegenheid van het vertrek van een directeur of medewerker. Onze acteurs zullen deze personen of de gang van zaken op hilarische wijze geimproviseerd neerzetten. Deze vorm heeft als doel om een kritische doch humorvolle blik te werpen op de lopende issues. Door de relativering met humor worden deze zaken beter bespreekbaar gemaakt.
Vorige opdrachtgevers die deze voorstelling hebben ingezet waren onder meer: Nationale Nederlanden, Ministerie van Binnenlandse Zaken en de Wiliam Schrikker Groep.

Het publiek bepaalt de loop van de voorstelling door suggesties te roepen, zoals o.a. bekend uit de televisieprogramma's De Lama's en De vloer op.

Deze voorstellingen worden in principe uitsluitend georganiseerd voor bedrijven of instellingen met groepen van circa 50 tot 200 man
-sluit extra informatie-

Contactgegevens

P Bredasingel 64
    6843 RE Arnhem
T 026 - 844 5753
E info@dutchentertrainment.nl